Ook scholen, bijles- en huiswerkinstituten maken gebruik van deze online oefenmethode. Onder meer om leerlingen extra oefenstof aan te bieden en uit te dagen. De leerlingen oefenen zowel thuis als op school.

MijnRekensite is eenvoudig in te passen in de leeromgeving van uw school of instituut. In de docentenomgeving van de website volgt u de prestaties van de leerlingen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Thuis en op school oefenen

Reacties van scholen

"Een handig programma om als extra oefenmateriaal in te zetten."

"Eenvoudig om mee te werken en om de kosten hoef je het echt niet te laten."

 

Zo werkt het

MijnRekensite is heel geschikt om leerlingen extra oefenstof aan te bieden, uit te dagen en zelfstandig te laten werken.

Voor leraren/docenten is er een eenvoudig en praktisch leerlingvolgsysteem voor maximaal 60 leerlingen per groepslicentie. Per account kunnen er meerdere abonnementen actief zijn.

De leerlingen maken zelf hun profielen aan. Dus lekker makkelijk. Zij kunnen direct na een korte instructie zelfstandig aan de slag.

De docent volgt vanaf zijn computer de prestaties van zijn leerlingen. Elke leerling beschikt over een uniek volgnummer dat aan zijn/haar naam is gekoppeld. In de docenteninstructie wordt helder uitgelegd hoe dit werkt.

 

Bestel een oefenpakket

 

Kies een passend pakket *
multi

3, 6, 9 of 12 maanden oefenen

voor minimaal 15 tot maximaal 60 leerlingen
per abonnement

vanaf € 55,00

Bekijk de prijslijst

Bestellen

 

Wilt u meerdere abonnementen? Geen probleem. Vul dan het bestelformulier opnieuw in.

De voordelen op een rij

  • leerlingen extra oefenstof kunnen aanbieden
  • leerlingen oefenen zowel thuis als op school
  • praktisch, gemakkelijk te beheren leerlingvolgsysteem
  • zeer geringe investering in tijd voor docent
  • extreem lage licentiekosten per leerling
  • geen automatische verlenging

 

* Het betreft een groepslicentie. Alle genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw. Er wordt per factuur afgerekend. Zorg wel dat u zich geregistreerd hebt. Het gevraagde BRIN-nummer vindt u op de site van DUO. Zodra u de inlogcodes van de groepslicentie ontvangen hebt, kunnen uw leerlingen oefenen. In het besloten deel vindt u het leerlingvolgsysteem en de docenteninstructie. Bestellen is niet toegestaan door personen jonger dan 18 jaar. Lees de gebruikersvoorwaarden.